N.BAZIGOS SA

Συμμεικτο Δυοροφο Κτιριο και Γερανογεφυρες

Εχετε καποιο project που θελατε να συζητησουμε?

N.BAZIGOS SA: Συμμεικτο Μεταλλικό Κτίριο

N.BAZIGOS SA: Συμμεικτο Δυόροφο Κτίριο & Γερανογέφυρες.

Η εταιρεία N.BAZIGOS SA, μια εξαγωγική βιομηχανική εταιρεία γνωστή για την πορεία της απο το 1973, επέλεξε την WORX Constructions, για την επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Μάνδρα Αττικής με ενα σύμμεικτο δυόροφο κτίριο διαστάσεων 22x50m. Η συνεργασία μας ξεκινησε με την συνέργεια στο στάδιο της ειδικής θεμελίωσης, λόγω της ιδιαιτερότητας που είχε η συγκεκριμένη επέκταση με τις ειδικές νόρμες που απαιτούνταν. Καθ’ολη την διάρκεια της μελέτης/σχεδίασης και κατασκευής, λήφθηκαν υπόψιν, ειδικές προδιαγραφές λόγο των απαιτήσεων της συγκεκριμένης χρήσης του χώρου.

Μάλιστα, το όλο εγχείρημα, μελετήθηκε, σχεδιάστηκε και κατακευάστηκε αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις κατασκευής της εταιρείας μας στην Μάνδρα Αττικής. Η σχεδίαση/κατασκευή και τοποθέτηση του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Η όλη κατασκευή κατασκευή, σχεδιάστηκε, κατακευάστηκε και τοποθετήθηκε με την επίβλεψη των διαχειριστών της Μπαζίγος ΑΒΒΕ και παραδόθηκε στην εντέλεια, κλείνοντας ΚΑΙ αυτό το έργο με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την πορεία της κατασκευής και την τοποθέτηση, καθώς και το τελικό παραδοτέο κτίριο στις φωτογραφίες παρακάτω:

Project Details

DATE

November 7, 2023

CLIENT

N.BAZIGOS SA

PROJECT TYPE
CONTRACTOR

WORX Constructions

Project Gallery

BAZIGOS
BAZIGOS
BAZIGOS
BAZIGOS
WORX

επικοινωνήστε μαζι μας

Αρχιτεκτονικές Κατασκευές, Βιομηχανικά Κτίρια, Γερναογέφυρες, Πυλώνες, Ειδικες Μεταλλικές Κατασκευές, Πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων, Αναπαλαιωση (refurbish) ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, Υπηρεσίες συντήρησης ανυψωτικών μηχανημάτων, διάθεση αναπαλαιωμένων (refurbished) μηχανημάτων ανύψωσης (γερανογέφυρες – πυλώνες – εξοπλισμοί).

Σας ενδιαφέρει κάτι απο τα παραπάνω?