FLEXOPACK S.A.

Steel Facade of 6 floors

Εχετε καποιο project που θελατε να συζητησουμε?

FLEXOPACK SA (Κορωπί) Steel Facade

Η κατασκευή της FLEXOPACK S.A., μελετήθηκε και σχεδιάστηκε στην Γερμανία από την GWS – Stahlbau GmbH και κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε από την WORX Constructions στις εγκαταστάσεις της FLEXOPACK στο Κορωπί.

Η όλη κατασκευή θα έχει χρήση για προσβαση σε μηχανολογικό εξοπλισμό της παραγωγής της εταιρείας και απαιτούσε συγκεκριμένα standards οσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού που θα την χρησιμοποιούσε, καθώς και την χρήση του ως “περίβλημα” μηχανήματος, που όμως δεν θα δημιουργούσε εμπόδιο στην καθημερινή του χρήση.

Τα σχέδια παραδόθηκαν στην εταιρεία μας, από τον πελάτη μας (Flexopack S.A.), και για όσες τροποποιήσεις ή αλλαγές απαιτήθηκαν κατά την κατασκευή, σε συνενοήση με τον πελάτη μας αλλά και την Γερμανική εταιρεία μελέτης και σχεδίασης, πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της WORX Constructions, εγκαιρως για να τηρηθούν οι περιορισμένοι χρόνοι παράδοσης του εργου.

Η κατασκευή έγινε αποκλειστικά στους χώρους της παραγωγής μας, στην περιοχή της Μάνδρας και η μεταφορά και τμηματική τοποθέτηση, πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία της εταιρείας μας.

Αναλυτικότερα, η όλη κατασκευή απαρτίζεται από πολλαπλά επίπεδα επισκεψιμότητας του κεντρικού εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί σε επόμενα στάδια, τα οποία υψόμετρα, ξεκινούσαν από τα +3600mm έως και τα +14200mm. Σε ορισμένα επίπεδα χρησιμοποιήθηκε επίστρωση σχάρας και σε κάποια λαμαρίνας με ειδικές απολήξεις προστασιας και φυσικά κυγκλιδώματα και σε κάθε επίπεδο, αλλά και στα απαιτούμενα κλιμακοστάσια.

Η όλη κατασκευή και τοποθέτηση από την WORX, μαζί με όποια επανασχεδίαση μπορεί να απαιτήθηκε, διήρκησε 54 ημέρες.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα ήταν του καθιερωμένου επιπέδου, και το όλο επιχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Project Details

DATE

November 7, 2023

CLIENT
PROJECT TYPE
CONTRACTOR

Project Gallery

FLEXOPACK
Μεταλλικές Κατασκευές
GWS - Stahlbau GmbH
FLEXOPACK

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιτεκτονικές Κατασκευές, Βιομηχανικά Κτίρια, Γερναογέφυρες, Πυλώνες, Ειδικες Μεταλλικές Κατασκευές, Πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων, Αναπαλαιωση (refurbish) ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, Υπηρεσίες συντήρησης ανυψωτικών μηχανημάτων, διάθεση αναπαλαιωμένων (refurbished) μηχανημάτων ανύψωσης (γερανογέφυρες – πυλώνες – εξοπλισμοί).

Σας ενδιαφέρει κάτι απο τα παραπάνω?