Έχετε κάποιο project που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε?

Project 2C | Μονοκατοικία – Κηφισιά

Η όλη μεταλλική κατασκευή ανατέθηκε στην WORX Constructions από την GEOTOPO Engineers, σε συνέχεια πολλαπλών επιτυχών εκτλέσεων έργων τα προηγούμενα χρόνια. Η κατασκευή αφορούσε την σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση του μεταλλικού φορέα της μονοκατοικίας στην περιοχή της Κηφισιάς. Η όλη κατασκευή, παράχθηκε εξ’ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας στην Μάνδρα Αττικής, και τοποθετήθηκε από συνεργεία μας με άριστο και ταχύτατο αποτέλεσμα. Η συνεργασία μας με τα συνεργεία θεμελίωσης απέφερε απόλυτη συναρμογή κατά την τοποθέτηση, και το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.

Λίγα λόγια για το Project 2C της GEOTOPO

Σύγχρονη σχεδιαστικά, με δυναμικές γεωμετρικές χαράξεις που συνθέτουν ένα ευρύχωρο, υψηλής ενεργειακής κλάσης κτίριο με πλήθος ανέσεων.

Η εσωστρεφούς φιλοσοφίας σχεδίαση περιλαμβάνει μεγάλα οριζόντια και κατακόρυφα ανοίγματα, που ενοποιούν τον εσωτερικό με τους ημιυπαιθριους και τον περίκλειστο περιβάλλοντα χώρο.
Εξασφαλίζουν παράλληλα φυσικό φωτισμό – αερισμό. Η εξωτερική όψη ειναι πιο συμπαγής ώστε να διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα.
Το ξύλο σε συνδυασμό με σύγχρονα, πιστοποιημενα υλικά, καθορίζουν την αισθητική και την ποιότητα του συνόλου.
Οι κήποι διατρέχονται από μονοπάτια με γεωμετρικές πλάκες επιφάνειας. Το υδάτινο στοιχείο είναι έντονο. Η φύτευση του μεγαλύτερου μέρους των δωμάτων του ορόφου αποτελεί βιοκλιματική επιλογή που ταυτόχρονα αναβαθμίζει την αισθητική του κτιρίου και του ευρύτερου περιβάλλοντός του.

Project Details

ΗΜ/ΝΙΑ

Μαϊος 2023

Πελάτης:

GEOTOPO

Σχεδιαση/Κατασκευή

WORX Constructions

Περιοχη

Αττικη | Κηφισια