Kamaridis GlobalWire Group

Γερανογεφυρες 16t & 20t

Εχετε καποιο project που θελατε να συζητησουμε?

Kamaridis GlobalWire Group

Οι 2 γερανογέφυρες της Kamaridis GlobalWire Group, μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν στα γραφεία μας στην Καλλιθέα και επιλέχθηκε ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός της ABUS Kransysteme GmbH και κατασκευάστηκε από την WORX Constructions στο εργοστάσιό μας στην Μάνδρα Αττικής.

Οι δύο γερανογέφυρες, δουλεύουν παράλληλα στον ίδιο χώρο και έχουν άνοιγμα 28m σε διαδρομή 70m. Και οι δύο γερανογέφυρες είναι διπλού φορέα με ανυψωτική ικανότητα 16t και 20t. Οι δύο γερανογέφυρες έχουν διπλές ταχύτητες πορείας (15-60m/min) ενώ τα βαρούλκα που επιλέχθηκαν ειναι κατηγορίας FEM 2m με διπλές ταχύτητες ανύψωσης 0,8-5,0 m/min, καθώς και διπλής ταχυτητας κίνησης βαρουλκοφορείο (10,0 – 20,0 m/min). Η ανώτατη κρέμαση των γερανογεφυρών ειναι ~10m.

Ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση φέρει πιστοποίηση DIN VDE και CE και χρησιμοποιήθηκαν χειριστήρια της Telemecanique και ασύρματο τηλεχειρισμό της TELE-Radio Σουηδίας.

Οι γερανογέφυρες τοποθετήθηκαν από εξειδικευμένο συνεργείο μας και πιστοποιήθηκαν για την νόμιμη αδειοπίοισή τους από ειδικό φορέα πιστοποίησης.

Η όλη κατασκευή και τοποθέτηση από την WORX, μαζί με όποια επανασχεδίαση μπορεί να απαιτήθηκε, διήρκησε 26 ημέρες.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα ήταν του καθιερωμένου υψηλότατου επιπέδου, και το όλο επιχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Project Details

DATE

July 26, 2024

CLIENT
PROJECT TYPE
CONTRACTOR

Project Gallery

Kamaridis
WORX
Kamaridis

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχιτεκτονικές Κατασκευές, Βιομηχανικά Κτίρια, Γερναογέφυρες, Πυλώνες, Ειδικες Μεταλλικές Κατασκευές, Πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων, Αναπαλαιωση (refurbish) ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, Υπηρεσίες συντήρησης ανυψωτικών μηχανημάτων, διάθεση αναπαλαιωμένων (refurbished) μηχανημάτων ανύψωσης (γερανογέφυρες – πυλώνες – εξοπλισμοί).

Σας ενδιαφέρει κάτι απο τα παραπάνω?